نحوه شکایت بابت وجه التزام غیرقانونی در قرارداد دریافت وام

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲ #13467428

بنده از شرکت x مبلغی رو وام گرفتم و متعهد شدم ماهانه ۱میلیون ۸۸۲ هزار تومان باز پرداخت کنم اما متاسفانه در بازپرداخت اقساط دچار مشکل شدم. شرکت x برای هر ۴ ماه تاخیر هر قسط من که دیر شده حدودا ۵۰۰ هزار تومان جریمه در نظر گرفته و مدعی است طبق قرارداد این مبلغ وجه التزام هست و من هم امضا کردم و باید پرداخت کنم. با توجه به اینکه وجه التزام شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی برای موسسات مالی مبلغ ثابت و خیلی کمتری هست، آیا من می‌تونم از این شرکت شکایت کنم؟ با این اوصاف این مبلغ از نزول هم بیشتر شده. لازم به ذکره که x یک شرکت لندتکی هست که واسط بین بانک آینده و وام گیرنده می‌باشد.

مشاوره حقوقی قرارداد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، طبق مفاد قرارداد و وجه التزام مندرج در آن اخذ میگردد.

خیر باتوجه به مفاد قراردادتان

با سلام
بدون بررسی قرارداد فی مابین و وجه التزام مندرج آن اظهارنظر امکان پذیر نمی باشد. پیشنهاد می شود از مشاوره وکلای بنیاد استفاده نمایید.

سلام، دوست گرامی از مشاوره تلفنی یا آنلاین استفاده کنید.

سلام
مفاد قراردادهای خصوصی بین طرفین غالبا معتبر و لازم الاجرا است اما با شرایطی بعضی از این شروط باطل است. باید قرارداد شما بررسی و مطالعه شود.

با سلام
با توجه به بررسی قرارداد، امکان دارد بتوان از طریق اثبات معاملات ربوی اقدام نمود

سلام و و قت بخیر
مفاد قرارداد می بایست مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان به درستی اظهارنظر کرد.