شکایت ترک سیلندر خودرو و جوش آن و مطالبه خسارت

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۴ #13459234

با سلام، بنده در تاریخ ۱۴۰۱/۶/۱۶ یک پیکان وانت را به یک آقایی فروختم. این فرد در تاریخ ۱۴۰۳/۱/۸ یعنی بعد از یک سال و ۷ماه با بنده تماس گرفته، میگه سیلندر ماشین ترک داره و جوش خورده. حالا ازم شکایت کرده و ادعای پرداخت خسارت رو داره. تکلیف چیست؟

مشاوره حقوقی اموال و مالکیت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

اثبات ادعا توسط ایشان کمی سخت است اما در صورت اثبات امکان مطالبه خسارت را دارا می باشد

با سلام بدلیل اینکه مدت زمان طولانی از فروش می‌گذرد تمام بار مدعا بر عهده طرف شماست که اثبات آن نیز بسیار سخت است در نهایت اگر ادعای خود را ثابت کند محکوم به پرداخت خسارت هستید که البته بعید است .

با سلام
خیلی عیب فوری است و به این استناد نمی تواند قرارداد را فسخ نماید.

با سلام
با توجه به گذشت مدت زمانی نسبتا طولانی از تاریخ انعقاد قرارداد، استناد به خیار عیب و مطالبه خسارت بعید به نظر می رسد.

سلام با توجه به مدت زمان زیادی که سپری شده امکان اثبات این موضوع و تقصیر شما بعید است

با سلام
پاسخ به سوال شما نیاز به بررسی مبایعه نامه و فاکتور های متعددی دارد ولی به طور کلی با وجود شرایطی و در صورت اثبات امکان فسخ معامله و یا گرفتن مابه‌التفاوت ماشین سالم و معیوب وجود دارد

با سلام حق فسخ با توجه فوریت آن از بین رفته