عدم تعویض پلاک خودروی بالای بیست سال علی‌رغم سلامت آن

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۹۲ #80731781

سلام، من یک خودرو پراید مدل ۱۳۷۹ خریدم از یکی از اقوام که تقریبا نو هست و کارکرد این خودرو ۱۰ هزار کیلومتر هست. کارشناس خودرو هم کارشناسی کرده و همه چیز سالم هست و معاینه فنی هم دارد، ولی وقتی برای تعویض پلاک مراجعه کردم، گفتند خودرو تعویض پلاک نمی‌شود، علت را پرسیدم، گفتند که خودروهای بالای بیست سال کارکرد حق تعویض پلاک را ندارند. می‌خواستم ببینم آیا واقعا خودرو بالای بیست سال کارکرد تعویض پلاک نمی‌شود؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

مشاوره حقوقی اموال و مالکیت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله امکان تعویض پلاک وجود ندارد
منتها اگر نسبت به این قضیه اطلاعی نداشتید میتونید به استناد خیر تعذر تسلیم معامله رو فسخ کنید

(خیار تعذر تسلیم،‌ ثبوت حق خیار برای خریدار به سبب عدم امکان تحویل عوض می باشد .
حقیقت این خیار تسلط خریدار بر فسخ عقد است در فرض عدم امکان تحویل عوض (کالا) از سوی فروشنده می‌باشد.)

مالک اصلی باید اقدام میکردند برای تعویض ماشین فرسوده

در صورت جهل شما به عدم فک پلاک، میتوانید بنا به اینکه انتقال سند و فک پلاک از لوازمات بیع است و فروشنده قادر به فک پلاک نیست،فسخ نمایید

سلام بله تعویض نمی گردد

تنها خودروهایی که قابلیت تعویض پلاک دارند، خودروهایی هستند که کارکرد آنها کمتر از ۲۰ سال باشد.

در صورتی که خودروی شما بیش از ۲۰ سال کارکرد داشته باشد، باید آن را اسقاط کرده یا در صورت امکان، آن را به یک خودروی جدید تبدیل کنید

برای تبدیل خودروی خود به یک خودروی جدید، می‌توانید آن را به یک فرد یا شرکت خودروسازی بفروشید. این شرکت‌ها پس از بازسازی خودرو، آن را به شما تحویل خواهند داد.

سلام به راهنمایی رانندگی شهرتون مراجعه بفرمایید
قوانینی نسبت به این وضعیت تصویب نشده

تعویض پلاک برای خودروی بیش از بیست سال انجام نمیگیرد.