چگونگی ابطال وکالت بلاعزل را بیان فرمایید؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۵ #13450449

سلام / دو سوال از خدمتتون داشتم‌
۱ : با توجه به چگونگی ابطال وکالت بلاعزل که بنده آگاه هستم به مواردی که باعث ابطال می شود
می خواهم بدانم
(با توجه به تعریف ::: تفویض وکالت به فردی و نه توکیل )
( دادن تفویض وکالت به شخص وکیل دوم دلیل بر عزل و ابطال وکالت بلاعزل وکیل اول نمی شود یا می شود )
یا اینطور بگویم : *تفویض وکالت دادن به وکیل دوم توسط وکیل اول می تواند بر روی ابطال وکالت بلاعزل وکیل اول اثر گذارد و یا خیر و جز شرایط ابطال بشود؟
۲: و آیا در خرید های ملکی که سند رسمی ندارن
حتما باید وکالت همراه با قولنامه داشته باشیم
یا فقط قولنامه هلوگرام دار کفایت می کند؟
.
با تشکر

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وکالت بلاعزل ابطال نمیشود

سلام دوست عزیز قبلا به سوال شما پاسخ داده شده است!

وکالت بلاعزل قابل ابطال نخواهد بود

تفویض وکالت صراحتا باید اعمال بشود ووکالت را ازبین نخواهدبرد

تعویض وکالت به وکیل دوم وکالت بلاعزا اول را باطل نخواهد کرد، درموردخرید املاک نیز حتما ضمن داشتن وکالت ، مبایعه نامه تنظیم کنید چراکه وکالت‌نامه دلیل مالکیت نیست و صرفا درنفس وکالت است

درود بر شما، ۱- اصولا تفویض وکالت سبب از بین رفتن ومالت بلاعزل نخواهد شد. ۲- خیر همان قولنامه کافیست.

تعویض سبب ابطال وکالت وکیل اول نسبت نیست ، هرچند در صورت عزل وکیل اول یا ابطال وکالت، وکالت دوم بالتبع باطل است و یا به تبعیت از وکیل اول، وکیل دوم نیز معزول است