بدون توجه به اینکه به مدت ۱۰ سال محل خدمت من مرکز استان بوده محل جدید خدمت جدید را تعیین نموده اند، چگونه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۶ #13398258

اینجانب ۱۱ سال بعنوان کارمند پیمانی مشغول انجام وظیفه بوده که بعد از درخواست اداری جهت تبدیل وضعیت به رسمی آزمایشی با توجه به بخش نامه اداری سال جدید متاسفانه با نظر بدخواهان ه مسئول انجام نشد که با توجه به پیگیری بنده جهت انجام آن همچون دیگر کارکنان بدون هیچ گونه جواب مشخص و هیچ گونه حکم تخلف اداری با تکرار _ تهدید جابجایی به شهرستان دیگر را اجرا نموده و در ابلاغ انشایی با اشاره به قرداد پیمانی _ پیمان یکساله _ و بدون توجه به اینکه به مدت ۱۰ سال محل خدمت من مرکز استان بوده محل جدید خدمت جدید را تعیین نموده اند و بعد از اعتراض بنده گفتن برو شکایت کن حال از شما عزیزان درخواست راهنمایی جهت جلوگیری از تضیع حقوق خود را دارم با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواستی در این خصوص تنظیم و ازدیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

اشاره ای به محل کارخود (در خصوص دولتی یا غیر دولتی) نکرده اید . در خصوص کارکنان ادارات دولتی جابجایی محل خدمت به عنوان یکی از مجازات های اداری محسوب شده که در پی ارتکاب تخلف توسط کارمند و احراز آن توسط هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری اعمال می‌شود . لیکن در مورد کارکنان بخش خصوصی این انتقال تابع شرایط و قرارداد استخدامی می باشد . نکته مبهم در سئوال شما موضوع قرارداد یکساله پیمانی است . اگر استخدام شما به صورت پیمانی و به نحو سالیانه بوده که هر سال با قراردادی جدید تمدید میگردد متاسفانه باید تابع محل استخدامی در قرارداد جدیدتان باشید و امکان قانونی برای اصرار بر اشتغال در محل منعکس در قرارداد سابق را ندارید .

تعیین محل خدمت با توجه به قراردادهای کاری با کارفرما هستش و در مورد این موضوع فکر نمیکنم شکایت شما به جایی برسه و نتیجه مطلوبی نخواهد داشت .