در صورتی که شکایتی یکبار در پلیس امنیت مطرح شده باشد در همان جا پیگیری میشود یا در دادسرا؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹۱۵ #13395

آباسلام و خسته نباشید .
چند روز پیش شاکی یه تعداد ارازل و اوباش شدیم که همسایمون بودن و به خانه ما حمله کرده بودن و قمه کشی کرده بودن تخریب عمدی و فحاشی و .....
پروندشون به پلیس امنیت واگذار شد حالام بجای دستگیری احضاریه فرستادن ولی هیچکدوم خودشونو معرفی نکردن و هرروز میان و با دادو بیداد تهدید به قتل و کشتن میکنن که برین رضایت بدین .
منم تمام تهدیداتشون با دوربین ضبط کردم چون همسایه ها جرات شهادت ندارن علیه اینا البته حق هم دارن بترسن .حالا میخواستم بدونم برای اراعه این تهدیدات و شکایت که مشکلی پیش نیاد برای خانواده م باید شکایت جدیدی تنظیم کنم دوباره یا همینارو به پلیس امنیت اطلاع داد.?.ایا ویدیو رو قبول دارن یا حتما باید شاهد باشه?

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فیلم های ضبط شده اماره ای قوی محسوب شده که میتوانید آنها را به پلیس امنیت و یا در دادسرا مطرح نمایید و شکایت کیفری مبنی بر محاریه و افساد فی الارض نمایید زیرا با استفاده از سلاح سرد و قمه و به قصد ترساندن و تهدید به قتل استفاده کرده اند و شما باید در حین ارتکاب جرم هم با پلیس تماس گرفته تا صورت جلسه شود و بعد از دستگیری به دادسرا ارجاع شوند.موفق باشید