میشه مغازه جای مهریه داده شود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۵۶ #13364934

من از پدر خانمم ی باب خونه گرفتیم که الان با خانمم به مشکل خوردیم وخونه به اسم من هست منتها خانم قولنانه رو برداشته و میگه این خونه پدری من هست من نیز پولهای واریز دارم که چطوری و چگونه پرداخت کردام میخواستم بدونم قولنامه نیست میشه اثبات کرد
سوال دوم خانم درخواست مهریه داده و حساب بانگی من بدون اول جلسه مسدود کرده و من تراکنش مالی نمیتونم انجام بدم من مهریه خانمم میدام مشکلی نداره توان پرداخت یکجا ندارم و میتونم حسابم درخواست رفع مسدود ایت کنم مراحل لطفا راهنمایی کنید
من موافق طلاق نیستم و نمی دهم منتها مخالف حضور خانمم هستم بره سرکار یا دانشگاه
و بنده یک باب مغازه رو دادم به خانمم به حدود ۲۰۰ میلیون تونان اجناس داخل و چکهای مونده از مغازه رو خانمم واریز نکرد خودم مجبور شدام واریز کنم در این مورد میتونم بابت مهدیه این تقاضا رد از دادگاه نماییم که مغازه رو به جای مهریه قرار دهد

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به استناد مدارکی که ذکر کردید میتوانید مالکیت خود را اثبات نمایید

با سلام با توجه به مدارک و مستندات و شهادت شهود میتوانیددادخواست اثبات وقوع عقد بیع را مطرح نمایید و بابت مغازه در خواست رجوع از هبه کنید و ارزش ریالی مغازه را با مهریه همسرتان تهاتر نمایید

اگر خانه به صورت رسمی به شما منتقل شده باشد ادعای همسر شما پذیرفته نیست. برای رفع توقیف از حساب تقاضای خود را به مرجع توقیف کننده ارائه دهید. در خصوص منع زوجه از اشتغال نیز تحت شرایطی می توان اقدام کرد. در مورد مغازه نیز می توان تحت شرایطی، رجوع از هبه را مطرح نمود.

با درود. ابتدا دادخواست اثبات وقوع عقد بیع خانه را باستناد شهود حین عقد معامله و پولهای واریزی طرح نمایید.
در خصوص مغازه هم ، طی اظهارنامه ی به زوجه از هبه مغازه رجوع کنید و با احتساب میزان مهریه ، مغازه را در قبال مهریه به زوجه تحویل دهید.
بهتر است با برقراری مشاوره تلفنی با سایت ما بیشتر مشورت و قانع شوید.

ابتدا رجوع از هبه مغازه نمایید و‌درخواست تهاتر ارزش مغازه با مهریه نمایید اگر خانه را بصورت رسمی بخود منتقل نکرده اید با شهودی که در قولنامه امضایشان موجود است وقوع بیع را اثبات نمائیذ

با سلام در مورد سوال اول جهت اثبات مالکیت خود یک نسخه رونوشت قولنامه را از بنگاه تحویل بگیرید چون بدون قولنامه به مشکل بر میخورید،ذرذمورد مهریه دادخواست اعسار مهریه را پرداخت کنید تا با پرداخت اقساط حساب شما رفع مسدودی گردد،در خصوص اینکه مغازه جای مهریه تلقی گردد دادگاه به این صورت نمی پذیرد مگر اینکه نوشته ای مکتوب در این مورد باشد در غیر اینصورت میتوانید رجوع از هبه را در مورد مغازه مطرح نمایید

باسلام و عرض احترام
باتوجه به اینکه منزل فوق را خریداری نموده اید و مبالغ واریزی به حساب پدر خانم جنابعالی نیز گویای این مطلب می باشد… لذا در این رابطه جای دلواپسی نیست!
اما در رابطه با مهریه همسر شما می توانید با ارائه دادخواست اعسار به دادگاه و اثبات آن ،شرایط پرداخت را با موقعیت و ملائت (توانایی مالی)خودتان مدیریت نمایید و مبالغی را که برای مغازه مورد نظر پرداخت نموده اید جز پرداختی های مهریه لحاظ شود.