چکها را گم کرده ام، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۵ #13260646

سلام
من ۳ فقره چک را از یک شخص دریافت و قرار بود به شخص دیگری تحویل نمایم که به احتمال زیاد مفقود یا سرقت شده است؟
چگونه می توانم در این خصوص شکایت کنم؟
تا صادرکننده چک و شخص دریافت کننده از بنده شکایت نکنند و چک ها وصول نشوند و درجه اعتبار ساقط شوند؟

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلاام باید اعلام مفقودی نمایید .سپس ظرف یک هفته در دادسرا هم موضو ع را طرح کرده و از دادسرا هم به بانک نامه تحویل دهید تا از وصول چک ها جلوگیری به عمل آید .

سلام دوست گرامی
شما صادرکنند چک نیستید که بتوانید دستور توقف پرداخت چک ها را به بانک ارائه نمایید و همکارانم که در این زمینه شما را راهنمایی کرده اند تصورشان این بوده که شما صادر کننده چک ها هستید ولی چون شما صادر کننده نیستید نمی توانید به بانک دستور عدم پرداخت وجه چک را ارائه نمایید.
شما می بایست وفق قانون تجارت نسبت به ارائه دادخواست حقوقی اقدام نمایید و ابتدا باید ثابت نمایید که اسناد تجاری در وجه شما صادر گردیده و اکنون مفقود شده است و تقاضای پرداخت آن را نسبت به خود بنمایید و دادگاه با اخذ ضامن از شما حکم به پرداخت اسناد در وجه شما می نماید و البته درخواست دستور موقت مبنی بر جلوگیری از پرداخت آن را نیز ابتدا از شعبه بخواهید.

با ارائه مشخصات چک ها اعلام مفقودی به بانک نمایید و سپس در دادسرا اقدام نمایید

سلام
مراتب مفقودی را به بانک اطلاع دهید و متعاقبا درخواست اعلام مفقودی را ثبت نمایید و کپی انرا به بانک ارائه نمایید

کتبا دستور عدم پرداخت وجه چک را به بانک اعلام کنید و به عنوان دستور دهنده مکلف هستید پس از اعلام به بانک شکایت خود را به مراجع قضایی تسلیم و حداکثر ظرف مدت یک هفته گواهی تقدیم شکایت خود را به بانک تسلیم نماید در غیراین صورت پس از انقضای مدت مذکور بانک از محل موجودی به تقاضای دارنده چک وجه آن را پرداخت می کند.

چنانچه شماره چک ها را دارید نسبت به اعلام مفقودی آنها به بانک مربوطه و سپس مراجعه به دادسرا اقدام کنید

با سلام
درخواست اعلام مفقودی چکها با شماره سریال مبلغ تاریخ از طریق شورای حل اختلاف محل و مراجعه به بانک برای جلوگیری وصول چکها