دیوان این اختیار داره دستور به بنیاد شهید بدن که دوباره بهم حقوق تعلق بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۰ #13260265

پدرم جانباز متوفی بود که الان در قد حیات نیستن بنده از همسرم جدا شدم برای حقوق پدرم به بنیاد مراجعه کردم که به من گفتن به شما حقوق تعلق نمی گیره ایا دیوان این اختیار داره دستور به بنیاد شهید بدن که دوباره بهم حقوق پدرمو بدن چرا هر بار مرا جعه کردم می گن به شما حقوق تعلق نمی گیره ایا با این کرونا چند ماه طول می کشه که جواب بدن ممنون

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدوا به کمیسون ماده ۱۶ مراجعه نمایید . تصمیمات این کمیسیون قطعی و لازم الاجراست . چنانچه نتیجه مطلوب حاصل نگردید ، امکان پیگیری امر از طریق دیوان عدالت اداری میسر است .

درود
بله دیوان این صلاحیت را دارا است.

چنانچه پدر مرحوم شما که درواقع شهید محسوب می شود مسمری بگیر بنیاد و یا حالت اشتغال بنیاد بودند درصورت طلاق باید به شما حقوق پرداخت کنندکتبا از بنیاد شهرتان درخواست کنید وجواب کتبی بگیرید چنانچه به هردلیل جواب منفی داده شد و یا جواب کتبی ندادن به کمیسیون ماده ۱۶ قانون یا به دیوان عدالت اداری شکایت بده