آیا امکان باز کردن حسابم هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۹ #13252721

بخاطر شرکت تو سایت های شرط بندی حسابم مسدود شده.از طرف دادستان کل کشور عکس کارت شناسای و کارت بانک با یه فرم اظهارت نظرات خودم ازم خواستن واسشون ایمیل کردم الان ۲۰ روزه گفتن بهت خبری میدیم اما تا الان چیزی نشد از شما کمال تشکر را دارم اگه میشه راهنماییم کنید آیا امکان باز کردن حسابم هست یا مجازاتی در پیش دارم ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید تا تعیین تکلیف نهایی منتظر باشید، شما متهم به جرم قمار هستید و در صورت اثبات مجازات دارد

خیر تا تعیین تکلیف پرونده از سوی دادگاه امکان رفع مسدودی حساب ممکن نخواهد بود

با سلام تا مشخص شدن روند پرونده و اتمام ان و اینکه به چه جرمی حساب مسدود شده است امکان رفع مسدودیت حساب شما وجود ندارد چناچه از شماره حساب در سایت شرط بندی استفاده شده است صاحب حساب مسئول جرایم صورت گرفته است.

باید منتظر بمانید تا تکلیف پرونده تان مشخص گردد،تا پایان مراحل قانونی امکان باز شدن حساب شما وجود ندارد.

درود: امکان باز شدن حسابتان وجود ندارد ،پس از طی شدن مراحل قانونی توسط دادگاه ،امکان باز شدن حساب مربوطه وجود دارد.

درود
تا تعیین تکلیف نهایی حساب مسدود می ماند. قمار جرم است و مجازات دارد.