دریافت وکیل معاضدتی به چه شکل است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۵ #13250772

سلام. من یک معلول از کار افتاده هستم. همسرم قصد طلاق دارد. از نظر مالی صفر هستم. آیا یاری کننده ای هست که برای رضای خدا به من کمک کند و وکیلم بشود

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به اداره معاضدت کانون وکلای شهر خود مراجعه نمایید تا شما را راهنمایی کنند

با سلام از کانون وکلا تقاضای وکیل معاضدتی کنید

با درود
به یاری وکلای آزاده و شریف و همت کانون های مستقل‌ دادگستری، این نهاد کهن مدنی آماده ارائه خدمت رایگان به نیازمندان بوده و هست، به قسمت معاضدت کانون وکلای دادگستری محل سکونت خویش مراجعه فرمائید.
ان شاالله خدمت رسانی خواهد شد.
آری، بقول شاعر:
خیر و شر هر عمل کز آدمی سر می‌زند
ان عمل مزدش به زودی پشت در در می‌زند

برای درخواست وکیل معضدتی باید از طریق کانون وکلای دادگستری اقدام نمایید

از کانون وکلا تقاضا کنید

به دایره معاضدت کانون وکلای شهرخود مراجعه کنید

شما میتوانید با مراجعه ب اداره معاضدت کانون وکلا درخواست خود را ارائه دهید پس از بررسی شرایط شما در صورت تشخیص وکیل برایتان در نظر خواهند گرفت