با این اوصاف که من منزل و اسباب منزل ندارم ایشون میتونه بره به دادگاه نفقه شکایت کنه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۱ #13161832

همسر بنده یک بار ناشزه شدن ولی الان بعد مدت ها اظهار نامه فرستادن که قصد ادامه زندگی دارن و تقاصای خونه مشترک کردن و ازم خواستن کلید و ادرس منزل رو بفرستم براشون
من الان خونه زندگی ندارم و به هیچ وجه توان تهیه ندارم چکار باید بکنم ایا با این اوصاف که من منزل و اسباب منزل ندارم ایشون میتونه بره به دادگاه نفقه شکایت کنه چون میگه قصد زندگی دارم ولی بنده خونه زندگی ندارم توان تهیه هم ندارم!!!!!
میترسم بره نفقه شکایت کنه!!!!!!

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

درصورت عدم تهیه مسکن و لوازم ایشان میتوانند تمکین نکنند و نفقه نیز مطالبه کنند

بلی میتونن درخواست نفقه بکنن

بله درصورت عدم تهیه مسکن و لوازم ایشان میتوانند تمکین نکنند و نفقه نیز مطالبه کنند شما موظف به فراهم نمودن هستید

سلام
بله شما موظف هستید شرایط زندگی را برای زوجه فراهم کنید فلذا ایشان از تاریخی که اعلام آمادگی نموده میتواند دادخواست مطالبه نفقه را مطرح کند

بله درصورت عدم تهیه مسکن و لوازم ایشان میتوانند تمکین نکنند و نفقه نیز مطالبه کنند