چک سفید امضا را بدون اجازه صاحب ان برداشته و با قید مبلغ و تاریخ ان را برگشت بزند حکمش چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۳ #13104733

شخص مورد نظر چک را بدون اجازه تصاحب نموده و با قید تاریخ و مبلغ کذایی در چک سفید امضا به خط خودش اقدام به برگشت ان نموده و از پس دادن لاشه چک مربوطه به بنده امتناع می نماید لطفا راهنمایی بفرمایین چه اقدامی میشه انجام داد

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر سفید امضاء بودن و اثبات ادعا نمایید مورد مجازات قرار میگیرد

اثبات این امر بسیار سخت است اگرنتوانید این امررااثبات کنید ایشان می تواندمبلغ مندرج درچک راازشمابگیرد

ماده ۶۶۵قانون مجازات اسلامی:

هر کس مال دیگری را برباید و عمل او مشمول عنوان سرقت نباشد به حبس از شش ماه تا یک سال محکوم خواهد شد و اگر در نتیجه‌ی این کار صدمه‌ای به مجنی‌علیه وارد شده باشد به مجازات آن نیز محکوم خواهد شد.

اگر چک را بدون اجازه تصاحب نموده باشد و دلیلی برای اثبات این موضوع دارید ، وصف مجرمانه دارد.

سوء اسفاده از سفید امضا میباشد که یک تا سه سال حبس دارد