ایا زوجه چون سکه هایش حدود ۴۵۰ میلیون است و واحد من حدود ۶۰۰ میلیون میتواند می تواند خانه رو توقیف کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۹۴ #13099922

با سلام من زوج ۱۱۴ سکه ۳ ماه پیش مهریه زوجه کردم الان می خواهد مهریه اش را اجرا بذارد ،
من فقط یه واحد ۱۴۵ متری دارم و بی کار و حقوقم ندارم و پولی ندارم ایا زوجه چون سکه هایش حدود ۴۵۰ میلیون است و واحد من حدود ۶۰۰ میلیون میتواند می تواند خانه رو توقیف کرده من را در کوچه بندازد

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خانه ای که در آن سکونت دارید قابل توقیف نخواهد بود
اما در صورتیکه اثبات شود خانه بیشتر از شان شما میباشد از قبل مابه التفاوت قیمت منزل، مهریه ایشان را باید بپردازید
در هر صورت شما مکلف به پرداخت مهریه میباشید اما در صورتیکه مالی ندارید میتوانید درخواست اعسار نمایید تا پرداخت بصورت اقساط صورت گیرد.

سلام
بله میتواند توقیف نمایند
لیکن منزل مسکونی جز مستثنیات دین میباشد اگر توقیف کردند میتوانید به آن اعتراض نمایید،که البته اگر قیمت این منزل از لحاظ عرفی بیش از شان محکوم علیه باشد و مالی دیگری از شما در دسترس نباشداحتمال اینکه دادگاه دستور فروش دهد وجود دارد

با سلام خانه جزو مستثنیات دین است و توقیف نمی شود(مخصوصا اگر در آن سکونت داشته باشید)ولیکن اگر زوجه ثابت نماید که منزل مورد نظر از حد متعارف( نسبت به شماو اطرافیان شما) بالاتر است دادگاه می تواند شما را الزام به تهیه منزل متعارف کرده ومنزل را بفروشید و مابه التفاوت آن را به زوجه دهید ولی حداقل می توان گفت در تهران ملک ۶۰۰ میلیونی متعارف است