مادرهمسرم مدارک شناسایی من و همسرم و عقدنامه را برداشتند و از دادن آن امتناع می کنند چه طور می توانیم برای استرداد آن اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۹۸ #13095065

با سلام خدمتتون عرض کنم که مادر خانم بنده مدارک ازدواج و مدارک شناسایی من و همسرمو به بهانه اخذ وام ازمون گرفت و بخاطر مخالفتی که قبل از ازدواج با من داشت، دیگه پس نداد الان مدارک رو لازم برای وام ازدواجمون لازم داریم ولی ایشان بهانه میارن و میگه نمیدم گم شدن و میخواستم بدونم چکار باید بکنم  به منزلشونم که نیرم ایفون رو بر میداره و فحاشی میکنه و دادو هوارراه میندازه که منو عصبی کند آیا بروم دادگاه شکایت کنم ؟به جرم خیانت در امانت  یا اینکه برم دم منزلشون همونجا به پلیس زنگ بزنم که درگیری خفتگیری سرقت شده ازم  کدومش زودتر به نتیجه میرسه  واممون داره هدر می رود  تورو خدا راهنمایی کنین اگه مدارک واقعا گم شده باشه بانک با نامه از اداره ثبت احوال  وام میده بدون کارت ملی و شناسنامه ؟ ضمنا همسرمم طرف من است  ولی چون تو عقدیم نیم تواند کاری بکند .

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید رونوشت سند ازدواج را از دفتر خانه ای که عقد در آن جا منعقد شده است دریافت کنید و با آن برا ی وام ازدواج اقدام فرمایید.