هک شدن حساب بانکی و گزارش آن به پلیس فتا چقدر زمان خواهد برد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۹ #13015373

با سلام حساب بانکی بنده به مدت دو ماه هک شده بود و اس ام اس بانک بنده غیرفعال بود و درآن زمان سرباز بودم.بعدا متوجه شده ام از حساب بانکی افراد نامشخص مبلغی را انتقال میدادند به حساب بنده و سریعا آن را دوباره به حساب افراد دیگری منتقل میکردند به جهت نگذاشتن ردی از خود و از این طریق چندین انتقالی دادند.به همین جهت حساب بانکی من توسط پلیس فتا شهری دیگر بعلت وجود دو شاکی مسدود شده و امکان برداشت پول ندارم.بنده به محض متوجه شدن آن را به پلیس فتا اطلاع داده.و مبلغی که این مدت جابجا شده حدودا ۲/۰۰۰/۰۰۰ تومان بوده که از طریق موبایل و اینترنت آن را جابجا میکردند.آیا میشود ثابت کرد که کار من نبود انتقالی هایی که به حساب بنده میدادند یا نه‌.و درصورت رضایت شاکی مشکلی برای بنده پیش نمی آید.ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
فقط با ارئه مدارک و انجام تحقیقات میتوانید اثبات بی گناهی نمایید .
اگر شکات رضایت دهند مشکلی پیش نمی آید .