آیا دادگاه خانواده میتواند بدون توجه به این پرونده ها و جلب بنده سهم بنده از این ملک را به همسرم دهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۹ #12999030

خانم بنده از بابت تامین خواسته مهریه ملک مشارکتی که سندش به اسم بنده بوده را توقیف کرده در حالی که از کل این ملک که مشارکت در ساخت می باشد یک مغازه به ارزش ۴۰۰ میلیون متعلق به اینجانب آن هم بصورت نیمه کاره مانده است و این در حالی است که بنده طبق قولنامه رسمی به تایید دادگاه رسیده باید کل ملک را تکمیل نموده و تحویل صاحبانش دهم حال با وجود اینکه سهم باقیمانده بنده کفاف هزینه تکمیل و ‌تحویل ملک را نمیکند و صاحب ملکها علاوه بر التزام به تحویل جریمه دیرکرد و جلب بنده را نیز گرفته اند تکلیف بنده چیست؟ آیا دادگاه خانواده میتواند بدون توجه به این پرونده ها و جلب بنده سهم بنده از این ملک را به همسرم دهد؟لازم به ذکر است تاریخ قراردادهای بنده در مورد ملک مذکور مربوط به دوسال قبل از دادخواست مهریه همسرم است

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به معرفی مال توسط همسرتان جلب منتفی است .شما باید با مدارک میزان سهم خودتان را برای دادگاه توقیف کننده سهمتان هم توضیح دهید وهم مدارک ارائه دهید وکامل بنویسید.

درود
بایدمدارک جهت مشخص شدن سهم خود را به دادگاه اعلام نمایید
با وجود اموال جلب صادر نمی گردد

چون اموال شما توقیف شده جلبی درکارنیست شما باید میزان مالکیت خودرابه دادگاه شرح دهید

با سلام
بهتر است برای دادگاه اثبات نمایید که صرفا چقدر از این ملک متعلق به شماست زیرا دادگاه فقط مالک سند را میشناسد

سلام شما می بایست موضوع را در دادگاه صادر کننده مهریه مطرح نمایید و تقاضای توقیف همان سهم خود را از دادگاه بخواهید و دادخواست اعسار نیز بزنید !