چطور بابت نفقه اقدام قانونی کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۹۹ #12974453

پدرم ثروت زیادی داره اما تو حساب بانکی رقم بالایی داره اما خیلی به مادر و ما بچه هاش خسیس هست حتی از خوراک هم دریغ میکنه در حالی که راحت ماهانه ۴۰ میلیون پس انداز میکنه همیشه هم میگه پول ندارم اصلا خرجی به خونواده نمیده رهی هست بشه ازش قانونی شکایت کرد خیلی عذابمان میدهد

مشاوره حقوقی نفقه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه نفقه زوجه ب همرا نفقه اولاد با جلب نظر کارشناس را از دادگاه بخواهید

سلام زوجه میتواند درخواست نفقه ایام گذشته و حال را بدهد فرزندان هم در صورتی که واجب نفقه باشند مثلا دختر تا زمانی که ازدواج نکرده و شغل و درامدی ندارد و پسر تا سن ۱۸ سالکی و صورت تحصیل تا مدت اتمام تحصیل و نداشتن شغل و درامد نفقه دریافت میکند میزان پرداخت نففه با توجه به وضعیت مالی
زوج و شان زوجه در نظر گرفته می شود

با سلام و ادب
اگر نفقه ای به شما و مادرتان پرداخت نمی کند.از طریق خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه نفقه مطرح نمایید.

مادرتان می توانند دادخواست نفقه تقدیم نمایند و نفقه معوقه را هم درخواست نمایند شماهم اگر به سن قانونی رسیده ای دادخواست جداگانه تقدیم نمایید

با درود مادر و افراد واجب نفقه می‌توانند دادخواست مطالبه نفقه دهند با ارجاع به کارشناس میزان آن مشخص خواهد شد و رای صادر می‌گردد

درود
با مراجعه به یکی از شعبات دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه نفقه معوقه و حال برای مادر و در صورت مستحق نفقه بودن فرزندان برای انان نیز دادخواست مطالبه نفقه تنظیم گردد .

درود:پرسشی که فرمودید سن ، حتی شغل خود را مطرح ننمودی موارد فوق به هنگام دادن نفقه تاثیر گذار است،در صورتی که که پدرتان نیازهای روزانه ومواردی که نفقه را شامل می شود راتامین نمی کند ،از طریق خدمات الکترونیک‌ قضایی اقدام به دادخواست نفقه نمایید،در صورت اثبات در دادگاه وتایید ان ، کارشناس نفقه مشخص می نماید که ماهیانه چه مقدار نفقه به شما و مادرتان تعلق بگیرد.