آیا میشود با صحنه سازی در دادگاه عنوان نمود که از بین رفتن طلاها تقصیر طرف مقابل نبوده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۴ #12966285

ببخشید در خصوص استرداد طلاهای نامزدی، آیا میشود با صحنه سازی در دادگاه عنوان نمود که از بین رفتن طلاها تقصیر طرف مقابل نبوده. مثلا به خاطر اینکه طلاهای بنده را عودت ندهند به دادگاه بگویند که آنها را دزد برده است؟ چون در قانون استرداد طلاها پیش بینی شده که اگر با تقصیر طرف مقابل هدر نرفته باشد نمی شود آنها را پس گرفت یا قیمت آنرا مطالبه نمود ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر ادعایی در دادگاه قابل طرح است ولی اگر دلیلی بر آن وجود نداشته باشد دادگاه به آن توجه نمی نماید بنابراین چنانچه کسی که طلاها پیش ایشان بوده نتوانند تلف آن را ثابت کنند ونیز عدم تقصیر خود را نتوانند ثابت کنند حکم به نفع مالک طلا صادر خواهد شد