مشکلی ایجاد میشود واسه صدور اجرائیه که دادم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۱ #12946698

سلام میخواستم بدونم برای من حکم اومده بود که من مالک جهیزیه ام ولی آقا رفته واسه تجدیدنظر اعتراض داده ولی وقت اعتراض تموم شده بود و برای من هیچ پیامی نیومده بود بهم گفتن باید بری صدور اجرائیه بدی بعد چند روز از اجرائیه پیامی اومد که به اعتراض ایشون جواب بدین منم جواب دادم الان جوابش چقدر طول میکشه؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطلبی که فرمودید احتمالا مربوط به موضوع تبادل لوایح است که امری معمول است و باید به لایحه ایشون جواب بدهید. مدت زمان آن قابل پیش بینی نخواهد بود . بستگی به شعبه و تعدد پرونده های آن شعبه و تصمیمات قضات دادگاه تجدیدنظر دارد

اجراییه تا زمان رسیدگی و پس از ارسال پرونده به مرجع تجدیدنظر متوقف میشود.

سلام مطلبی که فرمودید تبادل لوایح است که امری معمول است و باید به لایحه ایشون جواب بدهید

موضوع تبادل لوایح بوده و بررسی لازم از سوی دادگاه انجام و رای صادر خواهد شد لذا زمان با توجه به تراکم پرونده بطور مشخص امکان پذیر نیست

با سلام

احتمالا جواب شما مربوط به تبادل لوایح تجدید نظر خواهی بوده که با این اوصاف پرونده به محاکم تجدید نظر استان ارسال خواهد شدو قطعا جهت رسیدگی در آن مرجع شما را دعوت خواهند کرد. ممکن است چند ماهی طول بکشد.

سلام . با توجه به اینکه پرونده در مرحله تجدیدنظر ، برای بررسی و یا رسیدگی مجدد به دادگاه تجدیدنظر ارسال شده است ، مدت زمان آن قابل پیش بینی نخواهد بود . بستگی به شعبه و تعدد پرونده های آن شعبه و تصمیمات مستشاران و قضات محترم دادگاه تجدیدنظر دارد . حدودا بین یک ماه الی ۱ سال ممکنه زمان ببره . البته در این نوع دعاوی معمولا جواب تجدیدنظر سریع داده می شود . از طریق سامانه ثنا و صفحه شخصی تون پیگیر روند دادرسی پرونده تون باشید