آیا خودم میتونم توی مزایده بعنوان خریدار شرکت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۲ #12889695

ماشین بنده توقیف شده و در آستانه مزایده است. سوالم اینه که آیا خودم میتونم توی مزایده بعنوان خریدار شرکت کنم؟
یا کسی و واسه شرکت معرفی کنم؟ اگه میشه چطور باید اقدام کرد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله می توانید اقدام به خرید این مال کنید

سلام
هر شخصی می‌تواند در این خرید شرکت کند، حتی محکوم له،
ولی مامور اجرا، ارزیاب و اشخاصی که مباشر امر فروش هستند و نیز بستگان این اشخاص نمی‌توانند در خرید شرکت کنند
. البته باید توجه داشت که صاحب مال هم می‌تواند درخواست کند،
که بعضی از اموال او را زودتر یا دیرتر بفروشند یا اینکه خود او بالاترین قیمت پیشنهادی را نقدا پرداخت و از فروش آن ممانعت کند.
فروش اموال توقیف شده از طریق مزایده انجام شده و برای انجام آن
، مدیر اجرا باید مکانی را برای این امر در نظر بگیرد،
که با حقوق محکوم‌علیه و منافع او نزدیکی داشته باشد
. البته اگر از طرف دولت یا شهرداری مکانی برای انجام مزایده در نظر گرفته شده باشد،
مامور اجرا عمل مزایده را باید در همان مکان انجام دهد.
زمان فروش را مدیر اجرا معین و آگهی می‌کند. در تعیین زمان فروش باید طوری برنامه‌ریزی کرد که فاصله بین انتشار آگهی و روز فروش بیش از یک ماه و کمتر از ۱۰ روز نباشد. پس از اجرای تشریفات مربوط به آگهی فروش، عمل فروش با حضور مامور اجرا و نماینده دادستان به عمل می‌آید و صورت مجلس فروش به امضای آنها خواهد رسید.