آیا با اعتراض ثالث شخص خریدار با استناد به صلح نامه و وکالت نامه ملک آزاد میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۵ #12871346

با سلام.
بنده یک امتیاز مسکن مهر داشتم که سال ۹۷ و یکسال قبل از اجراییه مهریه به صورت وکالتی فروخته بودم و صلح نامه هم تنظیم شد و یکسال بعد توسط دادگاه توقیف شد.
در ضمن بعد از توقیف و دو روز پیش من و زوجه به توافق رسیدیم و با حضور در دفتر اسناد رسمی زوجه مهریشو در قبال وکالت در طلاق بخشید.
با اقرار نامه بخشش مهریه میتونم ملک رو آزاد کنم؟
و سوال آخر
اگر اجراییه صادر شده باشه و نیم عشر هم بدهکار میبودم اونوقت دفتر ازدواج مطلع میشد؟
این سوال رو میپرسم برای اینکه دفتر اسناد از ما استعلام دفتر ازدواج بابت اجراییه و نیم عشر رو خواست و من با مراجعه به دفتر ازدواج و استعلام ایشان مبنی بر اینکه نیم عشر و اجراییه صادر نشده تونستم اقرارنامه رو بگیرم
خیلی ممنونم از زحمات شما

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

-- اگر همسرتان اقرارنامه ای مبنی بر بخشش یا ابراء مهریه تنظیم نموده باشد ، با ارائه اقرارنامه به دادگاه میتوانید از ملک رفع توقیف به عمل آورید .
-- از آنجا که دفاتر ثبت ازدواج و طلاق زیر مجموعه سازمان ثبت اسناد بوده و متصل به سیستم اداره ثبت هستند امکان اطلاع آنلاین از پرونده اجرایی ثبت وجود دارد .