چطور میتونم نامه ازدواج مجدد از دادگاه بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۶ #12800710

باسلام.دو سالی هست که دارم هم مهریه و هم نفقه خانمم را میدم.و رای تمکین هم ندارم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تمکین دهید

با درود اگر زوجه ناشزه محسوب شود مستحق نفقه نمیباشد و زوج می‌تواند تقاضای تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بنماید

با سلام و احترام
ابتدا اظهار نامه ای از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به او ارسال کنید
سپس دادخواست تمکین دهید
بعد اثبات نشوز دادخواست ازدواج مجدد دهید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید

سلام
باید از داگاه طبق ماده ۱۶ سابق درخواست کنید
که دادگاه اجازه ازدواج مجدد بدهد

با سلام
برای اخذ حکم ازدواج مجدد بایستی بر علیه زوجه دادخواست تمکین اقامه نمایید و در صورت عدم تمکین و محرز شدن ناشزه گی زوجه به دادگاه ، سپس دادخواست ازدواج مجدد به دلیل عدم تمکین زوجه را به دادگاه ارایه نمایید.

با سلام
اگر زوجه از حق حبس استفاده کرده،دادخواست الزام به تمکین راه به جایی نخواهد برد.
درغیراینصورت دادخواست مذکور را تقدیم نمایید و پس از صدور حکم به نفع شما،میتوانید درخواست تجویز ازدواج مجدد مطرح کنید.عاقبت بخیر باشید.