چطور می‌توانم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۳ #12797104

دو سال هست همسرم بدون دلیل ترکم کرده و در دوران عقدیم و باکره نیستم و هیچ تماسی نگرفتن و بلاکم کردن.مهریه و نفقه گذاشتم اجرا از طریق وکیلم اما در این مدت هنوز قانون حکم نداده
همسرم دو بار برای دور زدن قانون تمکین زدن و انگار بار دوم وکیلم قبول کردن که همسرم پس گرفتن تمکین را
پس ایشان قصد طلاق دارن چطور می‌توانم همه مهریه را بگیرم و طلاقم بگیرم؟ از عسر و حرج می‌توانم استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در مورد مهریه که هر زمان که بخواهید میتوانید اقدام نمایید ولی اگر تمکین ننموده باشید نفقه به شما تعلق نمیگیرد

با توجه به ترک ایشان امکان دادخواست اعسار و دریافت حکم طلاق را هم دارید .
و باز با توجه به ترک ایشان و عدم امکان شرایط تمکین برای شما امکان مطالبه نفقه را هم دارید .
مهریه هم که به هر حال از زمان وقوع عقد متعلق به شماست و هر زمان که بخواهید امکان دریافت آن را دارید که اگر نزدیکی در این مدت نبوده نصف آن و اگر بوده تمام مهریه حق شماست.

با سلام و احترام
مهریه به شما تعلق می گیرد البته نیم آن
و برای نفقه حتما تمکین داشته باشید

سلام.میتوانید برای طلاق با توجه به ترک زندگی مشترک اقدام کنید و مهریه را نیز کامل اخذ کنید.

سلام با توجه به عدم وقوع نزدیکی در صورت حصول جدایی نصف مهریه به شما تعلق میگیرد و به نظر استناد به عسروحرج تاثیری در امر ندارد

سلام
میتوانید با طرح دادخواست طلاق مبنی بر عسر و حرج اقدام نمایید

سلام ..

با توجه به توضیحات کم و مبهمی که دادید باید عرض کنم .. مهریه تان قانونا قابل مطالبه است .. و اگر شرایط تمکین برای شما فراهم نبوده و یا نشده تا زمان تحقق این شرایط امکان مطالبه نفقه دارید ..
در خصوص طلاق ، توضیحاتتان کامل نیست و اگر مایل بودید از طریق مشاوره تلفنی و دادن توضیح کامل ، صحیحا" ارشاد خواهید شد