مدرک لازم برای اثبات دلیل ‌تمکین نکردن چگونه ارائه شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۴ #12775585

سلام من الان یکساله از همسرم جدا زندگی میکنم عدم تمکین منو گرفت ولی من‌چون ایشون به شیشه مصرف داشت زدم بیرون منتهی نشد تو دادگاه ثابت کنم الان یه مدرکی دارم مال اون موقع که ایشون شیشه مصرف میکرده تو دادگاه میتونم از اون استفاده کنم که چون مواد مصرف میکرده من زدم بیرون؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف مصرف مواد دلیل بر عدم تمکین شما نیست باید بیم ضررجانی خود را اثبات کنید

با سلام
پیدا نمودن وسیله ارتکاب جرم دلیل بر ارتکاب جرم توسط زوج نمیباشد لیکن زوجه میتواند اظهارنامه ای به زوج ارسال نموده و آمادگی خویش را مبنی بر تمکین اعلام نماید سپس دادخواست الزام به تادیه نفقه و غیره را مطرح نماید

سلام در مورد حکم قبلی ، ادعای جدید شما مورد پذیرش قرار نمیگیره مگه اعاده دادرسی کنید که اونم با این ادعای ضعیف موثر نخواهد بود

با سلام
بستگی به مدرکی دارد که در دست شماست اگر این مدک اثبات نمایید خوف جانی و بی آبرویی برای شما در پی دارد دادگاه با نظر شما موافقت خواهد نمود

شاید با ارائه دلیل جدید و مکتوم با اعاده دادرسی شما موافقت شود ولی مصرف مواد از جمله شیشه زمانی مجوز عدم تمکین می باشد که بیم ضرر جانی شما با مصرف این مواد از جانب همسرتان باشد

مصرف مواد توسط شوهر ، مدرک لازم برای اثبات دلیل ‌تمکین نکردن شما نیست .‌

درود
زمانی که بودن شما با همسرتان در یک خانه موجب بیم و ضرر جانی یا حیثیتی برای شما باشد و با اثبات این امر عدم تمکین شما مسقط نفقه نیست و می توانید تمکین نکنید.