طلاق توافقی چطور انجام میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۹ #12731012

سلام وقت بخیر
ببخشید طلاق توافقی میخوایم بگیریم میخواستم بدونم چطوری میشه هرچه سریعتر کازاشو دنجام بدم و مشاوره هم نرم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهترین راه تقدیم دادخواست از طرف زوجه و موافقت زوج در جلسه است

زوجین باید با مراجعه به دفتر اسناد رسمی توافقات خود را ثبت و سپس از طریق دفاتر خدمات قضائی دادخواست طلاق توافقی ارائه دهند

طبق توافقات انجام شده با حضور در دفتر اسنا رسمی توافقات را کتبی نموده و از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به ثبت دادخواست طلاق توافقی نمایید

با توافق قطعی بر سر تمام مسائل حقوقی و خانوادگی،سپس توافقنامه ای در دفتر اسناد رسمی تنظیم کنید و از طریق مراجعه ب دفاتر خدمات قضایی درخواست طلاق توافقی رو تنظیم و ارسال نمایید

با سلام
برای طلاق توافقی بایستی زوجین سر تمامی مسایل و حق و حقوق زوجه و حضانت یا ملاقات طفل به نتیجه و تصمیم بگیرند و سپس از طریق تنظیم توافقنامه از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام کنند و از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت طلاق توافقی اقدام نمایند

با سلام
شما میتوانید با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق توافقی بدهید واگر از قبل بر سر حق وحقوق به توافق رسیده باشد پروسه ی طولانی ندارد