میتواند فک پلاک کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۵ #12697270

باسلام،
۲ سال پیش ماشین خریدم از شرکت لیزینگ، این شرکت به یه عده ماشین داد و به یه عده ماشین نداد، با توجه به این که به یه سری ماشین نداد اقدام به شکایت کردند، حدود ۳۰۰ نفر، دادسرا دستور توقیف اموال ایشان رو کرد و رای اولیه کلاهبرداری برای اون هایی که ماشین نگرفتن اومد، چک های ما حامل بوده و بین تمامی کسانی که ماشین نگرفتن تقسیم کرد، من چک رو بستم اون رفت چک رو برگشت زد و فسخ قرارداد رو گرفت، بعد از مدتی شکایت فک پلاک کرده و استرداد مال و باطل کردن سند رو درخواست کرده، حال میتونه فک پلاک کنه؟
دادسرا هنوز روی ماشین دستور نقل و انتقال رو مجاز نداده و به هیچ عنوان نقل و انتقال دادسرا کیفری گفته انجام نشه و دستور توقیف و جلوگیری نقل و انتقال را طی نامه زده و الان توقیف نقل و انتقال هست، برگ سبز پلاک به نام ماست و ایشان ۴ دونگ سهم دارن و ما ۲ دونگ ماشین هم ۴۶۰میلیونه میتونه فک پلاک کنه دادگاه حقوقی؟رای اولیه برای کسانیکه ماشین نگرفتن اومده کلاهبرداری ۱۰سال حبس ولی رای تجدیدنظر نیامده

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما در قولنامه خرید اتومبیل برای تادیه ثمن اقدام به صدور چک نمودید و ماشین را تحویل گرفتید اینکه جلوی چک را با علم به اینکه سرقت نشده منظوررچک حامل است نباید میبستید این اقدام شما حسن نیت شما را از بین برده است دادسرا هر دستوری یا قراری صادر کند اجرا میشود ولو اینکه پرونده به تجدیدنظر رفته باشد زیرا تجدیدنظر خواهی از حکم دال بر توقف اجراییات نیست و فک پلاک هم حتمی است.

در‌صورت‌ابطال‌معامله‌توسط.دادگاه‌حقوقی‌امکان‌فک‌پلاک‌وجوددارد