من میتونم مهلت بخوام از قاضی که حداقل یک فرصتی برای تهیه این پول داشته باشم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۶ #12603350

سلام دادخواست طلاق دادم قاضی بعد واسم رای صادر کرده که یک نفر بالای ۳۰ سال امین از بستگان معرفی کن و مبلغ چهار صد هزار تومان به حساب کارشناس بریز و مدت یک هفته هم بیشتر وقت نداده میخواستم بپرسم علت واریز این وحه به چه خاطره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه در طلاق توافقی نیاز به داور خواهد بود هزینه مزبور برای داور بوده که از طریق دادگاه برای طرفین تعیین می شود

در دعاوی طلاق دوطرف باید داور معرفی کنند تا نظر خود در رابطه با مصلحت زوجین نسبت به طلاق یا تداوم زندگی را اعلام نمایند . اگر زوجین نتوانند داور معرفی کنند باید با تودیع هزینه اختیار معرفی داوری را به دادگاه بدهند

با درود
ان شخص داور میباشد زیرا در طلاق بجز توافقی طرفین باید داور معرفی نمایند، آن هزینه به احتمال تقاضای کارشناس‌ی داشته اید اگر خیر ممکن است هزینه داور باشد.

با سلام
در دعاوی طلاق تعیین داور از سوی هریک از زوجین توسط دادگاه بیان می گردد . چنانچه این امکان برای هریک از ایشان میسر نباشد ، می توانند از قاضی تقاضا کنند از داوران موجود در مجتمع قضایی استفاده گردد .

سلام و درود، در دعاوی طلاق به جز توافقی باید جهت بررسی سازش هر کدام از زوجین یک داور معرفی نماید، و هزینه نیز احتمالا درخواست نفقه یا اجرت المثل کرده اید که دستمزد کارشناس می باشد؛ توصیه می گردد دادخواست اعسار از هزینه دادرسی(کارشناسی) در این مهلت تنظیم نمایید، آرزوی بهروزی.

با سلام..
در دعاوی طلاق، اصولا یک نفر از هر طرف زوجین باید بعنوان داور به دادگاه معرفی گردند تا پیرامون اختلاف زوجین سعی در سازش نمایند و نتیجه را به اطلاع داددگاه برسانند..
از آنجائیکه در دعاوی طلاق، حقوق زن اعم از نفقه نیز معمولا تعیین تکلیف می گردد و این امر نیز نیاز به بررسی و اظهار نظر از جانب کارشناسی دارد. فلذا بنظر می رسد که مبلغ اعلامی حق الزحمه کارشناسی بوده باشد..
موفق باشید..

فی الواقع هزینه داوری هست ک برای طرفین از جانب دادگاه در دعاوی طلاق تعیین میشود