آیا می توانم معامله را فسخ کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۳ #12596652

سلام وقتتون بخیر
من حدودا دو سال پیش امتیاز یک واحد آپارتمان رو بخاطر ساده لوح بودنم به اسم زنم کردم؛ اول رفتیم بنگاه قولنامه نوشتیم، بنگاهی عموی زنم بود و گفت باید توی قولنامه مبلغ ثمن معامله نوشته بشه ما هم بصورت صوری یه مبلغی رو نوشتیم و فردای اون روز هم رفتیم دفترخانه و اونجا هم انتقال دادم... زمان گذشت و الان زن من به قصد طلاق گذاشته رفته و مهریه (۸۰۰ سکه) و نفقه خودش و نفقه دخترم رو به اجرا گذاشته و واسه دیدن دخترم هم تا میتونه منو اذیت میکنه... با توجه به اینکه بابت اون انتقال امتیاز آپارتمان هیچ پولی به من نداده و از یکسال قبل تا یکسال بعدش اصلا همچین پولی نه تو حساب من بوده نه اون، من میتونم انتقالی که انجام دادم رو فسخ کنم؟ به پیر به پیغمبر یک ریال بهم نداده قرار بود خونه رو به اسمش کنم اونم مهریه رو ببخشه و بچسبه به زندگی و دیگه قهر نکنه و اذیتم نکنه ولی الان میگه طلاقم رو میگیرم با یه دکتر هم شان خودم ازدواج میکنم! من نمیدونم هم شان که میگه یعنی چی منم ارشد دارم جایگاه شغلی و اجتماعی دارم آخه این حرفا چه معنی میده غیر از خیانت و نامردی؟ وکلای عزیز لطفا کمکم کنید به خدا حتی نمیتونم با کسی درد دل کنم... آخه این چه داستانی بود واسه من پیش اومد دلم واسه بچه‌م یه ذره شده تا یکسالگی فقط تو بغل من میخوابید الان ۳ ماهه فقط ۳ بار دیدمش

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات صوری بودن معامله می توانید معامله را فسخ کنید

اگر بتونی صوری بودن معامله را اثبات کنی اموانش وجود داری لیکن توصیه می کنم از طریق یک وکیل متخصص شهر خود اقدام کنید

با سلام
یقینا بار اثبات صوری بودن معامله با جنابعالی می باشد .

سلام چنانچه صوری بودن معامله را اثبات کنید و اینکه قصد و نیت فروش نداشتین میتوانید آن را فسخ نمایید در صورت عدم اثبات با استناد به هبه بودن میتوانید فسخ هبه را از دادگاه بخواهید
توضیحات تکمیلی نیاز به ملاحظه و بررسی مبایعه نامه و شرایط آن دارد ‌

به نظر من و بر اساس گفته های شما قراردادتان یک قرارداد صوری بوده و قصدی در جهت انعقاد عقد بیع نداشته اید به نحویکه عدم پرداخت ثمن و انجام معامله با همسر و شهادت شهود دلالت بر این امر داشته دلیل بطلان است لذا بهتر است ادعای بطلان قرارداد را نموده و ابطال سند را تقاضا نمایید

با درود..
در اینخصوص اثبات مراتب حقانیت شما بسیار مشکل بوده، پیشنهاد می کنم از طریق مشاوره با یک حقوقدان و یا وکیل در شهرتون بهره ببرید..
موفق باشید..

سلام و درود
شرایط قراردادها وابستگی تام به مفاد قرارداد دارد
باید قرارداد فروش ملک شما به درستی بررسی شود درصورتی که حق فسخ در این موارد درنظر گرفته شده باشد، ممکن است در غیراینصورت خیر و شما صرفا می‌توانید وجه معامله را مطالبه نمایید
درخصوص مهریه اگر توانایی پرداخت و اموالی به نام خود نداشته باشبد با درخواست اعسار تقسیط خواهد شد
در رابطه با طلاق نیز در صورت عدم رضایت شما، ایشان باید دلایل محکمی ارائه دهد تا حکم طلاق صادر شود و به راحتی نیست
موفق و موید باشید