چک امانتی رو که هنوز موعدش نرسیده چه جور مسدودش کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۷ #12534840

سلام
یکی از دوستان یک چک به صورت امانت از من دریافت کرده که من از ایشون سفته هم برای ضمانت گرفتم بیست روز دیگه موعد چک هست و من شاهد هم دارم که چک برای امانت بهشون داده شده و چک هم در وجه ایشون هست ایشون قرار بوده که خودش چک رو پاس کنه که مدتی گوشی خاموش و از دسترس خودشو خارج کرده که به احتمال زیاد نمیخواد چک رو پاس کنه
چیکار میتونم بکنم که مانع پاس شدن چک بشم یعنی مسدود کنم اون برگ چک رو

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توضیحاتی که داده اید چک شما امانت نبوده است بلکه چک را به دوستتان داده‌اید که خرج کنند و قرار بود که خود دوستتان وجه آن را به حساب شما بریزند و چک پاس شود در این صورت چک دست هر کسی باشد می تواند نسبت به آن ادعا کند و مسئولیت پرداخت آن به عهده شما هست و از نظر قانونی نمی توانید ایراد بگیرید
اما چنانچه چک را شما پرداخت کرده اید می توانید چنانچه بین شما و دوستتان قراردادی تنظیم شده و بتوانید ادعای خود را ثابت کنید و یا با توجه به سفته ای که دارید می‌توانید علیه دوستان دادخواست‌مطالبه وجهی را که داده اید تقدیم کنید

سلام توضیحات شما کامل نیست اولا" شما این چک را از چه جهتی به شخص مقابل داده اید ؟ در هر صورت در صورت امانی بودن شما میتوانید دعوی خیانت در امانت نموده و تقاضای مطالب لاشه چک کنید