چه باید کرد تا اگر مشکلی پیش امد ایشان نتوانند بخاطر وجوه واریزی از بنده شکایت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۰ #12493891

باسلام
یکی از دوستان بنده چهل میلیون وام دارن که میخواهند واگذار کنند و خود ایشان هم کسب و کاری دارن که بنده مایل هستم همین مبلغ وام را در اختیار ایشان جهت مشارکت قرار دهم بطوریکه ایشان در موعد سررسید اقساط مستقیما از سودی که ماهیانه باید پرداخت کنند اقساط را کسر نموده و باقیمانده سود را به من پرداخت کنم، حال بنده ترجیح میدهم قراردادی بین ما عقد گردد که اگر مشکلی پیش امد ایشان نتوانند بخاطر وجوه واریزی از بنده شکایت یا ادعای خسارت بکنن چون بین من و ایشان بدهکاری ای برقرار نیست،درخواست راهنمایی درخصوص نوشتن یک قرارداد درست و منطقی را از شما کارشناسان محترم دارم.

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وام متعلق به دوست تان است
اقساط را هم قرار است از کار با همان وام پرداخت نمایند
قرار است مبلغ اضافه تری هم به شما بدهند
آخر تسویه وام هم پل ۴۰ میلیون از شما میشود
نقش شما این وسط چیست در این مورد بشتر توضیح دهید؟