چه موقع می توانم عدم تمکین بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۰ #12493416

با سلام خانم بنده ۳ روز است که خانه را ترک کرده و اس ام اس هم داده که من به خانه پدرم رفتم و در عین حال هر چه طلا در خانه بوده با فاکتور هایش (حتی حلقه ازدواج خودم) همراه با لباس هایش و مقداری وسیله که تعدادی مربوط به خودش و بعضی هارو نیز که خودم خریداری کردم با خود برده حالا من چه موقع می توانم عدم تمکین بدهم؟ و تلکیف طلاها و وسایلی که از خانه من برده چه میشود آیا می توانم و امکانش هست طلا ها و وسایل خودم را پس بگیرم؟ و حتی ایشان ممکن است ادعا کند که وسایل را برنداشته و تازه مدعی شود و به من نیز اتهام وارد کند چه باید بکنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس الزام به تمکین مطرح بفرمائید

سلام
اولا اظهارنامه برای تمکین بدید
دوما دادخواست برای تمکین بدید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید
بابت استرداد طلا و اسناد نیز می توانید دادخواست ثبت کنید.

باسلام
بهتر است با ارسال اظهارنامه برای زوجه به جهت تمکین و بهمراه داشتن طلاهای قید شده به منزل مشترک برگردند
در صورت عدم حضور با ارایه دادخواست تمکین از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

سلام به محض ترک منزل توسط زوجه شما میتوانید دادخواست تمکین بدهید

به محض خروج زوجه بدون اذن شما اظهارنامه الزام به تمکین را به طرفیت همسرتان ثبت کنید و در صورتی که مهلت ۱۰ روزه پاسخ به آن منقضی شد اظهارنامه را به همراه قباله و مدارک هویت خود و همسرتان و ادله دیگر مانند استشهادیه شهود مبنی بر ترک منزل از سوی همسرتان را به منظور عدم تمکین به دادگاه ارائه بدهید