چگونگی اعسار از پرداخت بدهی را توضیح دهید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۷ #12471781

سلام پدر من چند ساله به خاطر چک شرکت توی زندانه. شرکت حقوقی بوده و چک دو امضایی بوده. مدیرعامل متواری شده ولی پدرم که رئیس هئیت مدیره بود متواری نشد و گرفتنش. پدرم نه خونه داره نه ماشین نه پول. هیچ اموالی نداره‌ و بیکاره و شغلی هم نداره. حتی توان پرداخت هزینه دادرسی پرونده رو هم نداره. با یه نفر صحبت کردم بهم گفت در مورد اعسار مطلق. میخواستم بپرسم میشه پدرم اعسار مطلق بده و معسر مطلق بشه؟ ساهد دارم و میتونم استشهاد محلی بگیرم که هیچی نداره. پدرم سه ساله زندانه. عموم یه سند زمین تامین گذاشته تا پدرم بیاد مرخصی. در ضمن پدرم ۶۵ سالشه و کهولت سن داره و عمل جراحی قلب باز کرده و تحمل زندانم نداره. پزشک قانونی هن رفتیم نوشت در صدرت صلاحدید خارج از زندان باشد. اما قاضی نمیزاره میگه فقط مرخصی میدیم بهش ولی مرخصیشم به درد نمیخوره ۱ ماه نگه میدارن ۷ روز مرخصی میدن! من و مادرم هم از گرسنگی و بی پولی داریم نابود میشیم. کمیته امدادم هیچ کمکی نمیکنه. تروخدا راهنمایی کنید. پولم نداریم وکیل بگیریم

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، اولا مدارک بیماری ایشون رو جمع کنید طی یک گزارش جامع به رئیس زندان و دادستان یا قاضی اجرای احکام که پرونده در آنجا هست بنویسید و تقاضای نگهداری ایشون رو به جهت خطر در خارج از زندان و از طریق پابند الکترونیک بکنید در مورد محکومیت مالی هم بایستی تقاضای اعسار از پرداخت محکوم به بدهید با توجه به وضعیت ایشان با ود الی ۳ شاهد پذیرفته خواهد شد