دادخواست استرداد جهیزیه داده چه کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷۸ #12386732

با سلام. زوجه در پرونده تمکین محکوم شده و بلافاصله در همان روز دادخواست استرداد جهیزیه داده است. با توجه به اینکه من مشکلی برای عودت جهیزیه ندارم و خودم میتوانم وسایل زندگی را تهیه نمایم، و البته میخواهم زندگی ام را حفظ کنم آیا میتوانم به ایشان اظهارنامه ای بدهم که قبل از جلسه رسیدگی و خارج از مسیر دادرسی ایشان بیاید جهیزیه اش را ببرد؟ چگونه؟
متن روند کار:
پرونده کلاسه . ردیف فرعی ۱ شماره بایگانی ... با علت طرح رسیدگی بدوی و موضوع خواسته های استرداد جهیزیه و تامین خواسته و مطالبه خسارات دادرسی همزمان با خواسته اصلی به شعبه ... دادگاه خانواده مجتمع قضایی شهید باهنر تهران ارجاع و در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۰ ثبت گردید..
ضمنا با توجه به متن فوق آیا زوجه خواسته دیگری هم داشته است؟

تشکر از وکلای محترم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر استرداد جهیزیه پیش از جلسه رسیدگی مقدور است

با سلام با ارسال اظهارنامه اعلام کنید که حاضر به تحویل جهیزیه هستید

سلام استرداد جهیزیه پیش از جلسه رسیدگی مقدور است

با سلام وقت بخیر بله باارسال اظهارنامه امکانپذیر میباشد

با سلام و احترام در ابتدای امر اظهارنامه ای تنظیم و اعلام نمایید که آمادگی تحویل وسایل را دارید و در حضور حداقل دو نفر شاهد وسایل را با ریز جزئیات آن صورت مجلس نموده و تحویل نمایید.

سلام با ارسال اظهارنامه اعلام کنید که حاضر به تحویل جهیزیه هستید

باعرض سلام،بله اظهارنامه ای ارسال کنید و جهیزیه را استرداد کنید