چگونگی محاسبه بخشی از مهریه که از ثبت به مرور پرداخت گردیده

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۹۲ #12342488

سلام، زوج هستم. زوجه ۵ سال است که تمام مهریه‌اش را که ۷۰۰ سکه می‌باشد از طریق اداره اجرای ثبت به اجرا گذاشته و در این مدت ۵ سال یک چهارم حقوقم بابت مهریه کسر می‌شود و یک خودرو ساینا داشتم که توقیف کرد و خودش خودرو را به قیمت کارشناسی آن زمان یعنی به مبلغ ۶۷ میلیون تومان برداشت و سند را به نام خودش انتقال داد و مقدار ۵۸ میلیون تومان در همان زمان وجه نقد در حسابم بود که برداشت کرد. در آن زمان سکه ۷ میلیون تومان بود و تاکنون من حدود ۳۵۰ میلیون تومان کلا از طریق اجرای ثبت پرداخت کرده‌ام و اکنون سکه ۴۲ میلیون تومان است. اگر پرونده در اجرای ثبت بسته شود و به دادگاه برود، مبلغ پول‌هایی که من داده‌ام چگونه محاسبه می‌شود؟ مثلا قیمت سکه ۷ میلیون تومان یا ۴۲ میلیون الان؟ یعنی این ۳۵۰ میلیون تومان که تا کنون داده‌ام را چند سکه محاسبه می‌کنند؟ یا خودرو که الان قیمتش شده ۳۰۰ میلیون تومان را چطور محاسبه می‌کنند؟ سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بالغ پرداختی شما بر اساس همان سال پرداخت محاسبه می‌شود و همچنین سکه بر مبنای قیمت همان سال پرداخت لحاظ می‌گردد و ارتباطی به قیمت سکه به تاریخ جدید ندارد.
یعنی شما در واقع تاکنون مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان پرداخت کرده‌اید و این مبلغ به تاریخ روز محاسبه نمی‌شود

سلام
مبلغی که قبلا پرداخت شده به نرخ سکه همان زمان از تعداد کسر و بقیه سکه ها به نرخ روز است. ملاک در مهریه پرداخت سکه است.

سلام مبلغی که قبلا پرداخت کرده اید به نرخ سکه در همان زمان از تعداد آن ها کسر می گردد اما بقیه ی سکه ها که هنوز پرداخت نشده به نرخ روز است.

باسلام با توجه باینکه مهریه زوجه شما ۷۰۰ سکه بوده با قیمت۵ سال پیش که ۷ میلیون بوده لذا نوسانات قیمت سکه چه در حال وچه در آینده تغییری در الباقی مطالبه مهریه ۷میلیون تومان ندارد به همچنین قیمت خودرو وجه نقد نیز قیمتهایشان طبق سال پرداختی همچنان ثابت و غیر قابل تغییرند.

سلام، به قیمت روز پرداخت حساب میشود

با سلام و تحیات وافره

بایستی باستحضار برساند ،نخست آنکه خودرو توقیف شده توسط کارشناس رسمی قیمت گذاری می شود و متصدی اجرا با قیمت روز سکه در زمان مزایده و قیمت اعلامی توسط کارشناس تعداد سکه را مشخص می نماید ، در این خصوص بایستی به محل اجرا مراجعه و تعداد سکه های پرداختی در عوض خودرو را مشخص کنید و نکته بعدی بایستی به اداره مالی محل خدمت خود مراجعه و ببینید بابت چه تعداد سکه و چه میزان مبلغ یک چهارم حقوق شما کسر می گردد این رویه خود نشان گر آن است که قیمت سکه به نرخ روز اجرا محاسبه می گردد و در خصوص مختومه شدن پرونده اجرا و مطالبه مهریه از دادگاه بایستی عارض گردم بله سکه های باقی مانده با قیمت کنونی قابلیت مطالبه را دارد ،در صورت تحقق چنین امری شما دعوای تقابل مبنی بر اعسار و تقسیط مهریه را به شعبه مزبور ارائه دهید تا ضمن محکومیت به پرداخت مهریه ، مهریه زوجه به صورت اقساط پرداخت گردد .
پیشنهاد می گردد در صورت تحقق چنین امری ضمن رزرو وقت با یکی از وکلای محترم دادگستری و یا کارشناسان معزز بنیاد وکلا به جهت تدوین و تنطیم دادخواست تقابل و ارائه لایحه دفاعیه شایسته به محکمه هماهنگی لازم را مبذول فرمائید.در پایان در صورت رضایت از پاسخ ، رای خود را ثبت و دیدگاه خود را از پاسخ بیان بفرمایید.

موفق و موید باشید .

با درود
هر مبلغی که پرداخت کردید به قیمت سکه همان زمان محاسبه می شود .