با عنوان تسهیل مال به طور نامشروع و کلاه برداری میتونم شکایت کنم و بعد حقوقی هم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۰ #12271056

من مغازه دارم و فروشنده خانمی داشتم که ایشون با تظاهر به بیماری و پرداخت هزینه های درمان از من طی مراتب مختلف پول گرفت و از حساب شخصی خودم به حسابش انتقال دادم الان برام مشخص شد که بیمار نبوده ایا با عنوان تسهیل مال به طور نا مشروع و کلاه برداری میتونم شکایت کنم و بعد حقوقی هم اقدام کنم. البته مبالغ سنگین و حدود ۵۰۰ میلیون تومان

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بهتر است از طریق مطالبه وجه اقدام کنید.

با سلام
بله همزمان و از هر دوطریق کیفری و حقوقی می توانید انجام دهید و منافاتی با یکدیگر ندارد

با درود
این ماجرا وصف کیفری ندارد دعوا را بهتر است توسط یک وکیل متخصص مطرح نمایید (از طریق حقوقی)

قاضی حسب قرائن موجود مثل مجموع واریزی ها اصولا متعاقد نمی شود که برای تصور درمان آن را داده اید چون پر هزینه ترین جراحی ها در ایران به مراتب کمتر از این مبلغ است پس پیگیری کیفری شما بجایی نخواهد رسید

اگر میتونید سونیت ایشان را ثابت کنیدمی توانید شکایت کیفری کنید والا دادخواست مطالبه وجه واریزی ثبت کنید

درود بر شما، توصیه می‌شود بدوا از طریق ارسال اظهارنامه تقاضای مطالبه وجه نمایید، چنانچه مراد حاصل نشد، از طریق تنظیم دادخواست وجوه واریزی علیه ایشان اقدام نمایید.

بله می توانید به جرم کلاهبرداری شکایت نماییدولی باارسال اظهارنامه مطالبه نماییدبعد دادخواست تقدیم نمایید