از چه راهی بدون مدرک اقدام به فک رهن و درخواست اسناد کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #12247789

سلام بنده به عنوان وارث مدارک و اسناد در دست برادرم هست با وجود خانه پدری در رهن بانک بدون بدهی و مدارک کامیون در رهن شرکت نفت بدون بدهی یعنی اتمام اقساط میباشد با وجود مراجعه مکرر قاضی محترم می‌فرماید مدرکی در دست نیست بنابران دستور توقیف یا فروش بدهم بنده از چه راهی بدون مدرک اقدام به فک رهن و درخواست اسناد کنم در ضمن برادرم به هیچ وجه حاضر نیست مدارک را تحویل دهد با تشکر راهنمایی فرمایید

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما برای گرفتن گواهی انحصار وراثت نیازی به در دست داشتن اسناد و حضور بقیه وراث ندارید
شما میتوانید بصورت انفرادی اقدام نمائید و درخواست استعلام از اموال و دارایی متوفی را هم از همه مراکزی که ذکر کردید داشته باشید از اداره مالیات هم مفاصا حساب و استعلام دارایی و حسابهای ایشان را درخواست نمائید و توجه کنید که همه اینها میبایست بعد از گرفتن گواهی انحصار وراثت اقدام شود.
موفق باشید

با سلام
ابتدا برای گرفتن گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر و تقسیم ترکه به طرفیت سایر وراث بدهید و در آن درخواست استعلام از اموال و دارایی متوفی از جمله همین مواردی که اشاره کردید را بنمایید...