آیا قابل شکایت در دادسرا یا پلیس فتا می باشد یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #12240685

عرض سلام و ادب خدمت وکلای محترم
بنده در واتس آپ با شخصی بحثم شد و او در ابتدا شروع به فحاشی کرد و من هم عصبانی شدم و فحاشی کردم. فحش هایی که دادم با عرض معذرت یکی ______________ بود. البته بنده تمام فحش ها را بعد از چند لحظه حذف دو طرفه کردم یعنی قبل از انقضا مهلت پاک کردن پیام ها به صورت دو طرفه.
حالا سوالم اینست که چنانچه ایشان قبل از حذف، از چت اسکرین شات گرفته باشد یا از پیام ها بک آپ تهیه کرده باشد با این که من چند لحظه بعد از ارسال اصل پیام ها(فحش ها) را حذف دو طرفه کردم آیا قابل شکایت در دادسرا یا پلیس فتا می باشد یا خیر؟
اگر حساب کاربری واتس آپ خود را پاک کرده و دوباره نصب نمایم آیا سابقه از بین می رود؟
البته دو روز بعد بنده برای ایشان پیامک عذرخواهی فرستادم اما بعد از خواندن من را بلاک کرد.
تا چه مدتی بعد از گذشت این موضوع ایشان فرصت طرح شکایت دارد و اگر مدت طولانی بگذرد مشمول گذشت زمان شده و قابل پیگیری نیست؟
آیا فحش هایی که دادم(خفه شو گم شدی- خفه شو -----) موجب حد قذف است؟
در نهایت اگر محکوم شوم چه مجازاتی برای من دارد؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید تا نتیجه مشخص بشه

امکان طرح شکایت کیفری و ارجاع پرونده به پلیس فتا جهت جمع آوری دلیل وجود دارد، با استناد به بند ج ماده یک قانون کاهش مجازات حبس تعزیری، مجازات جزای نقدی برای این بزه تعیین شده و از جرایم قابل گذشت است و مصادیق ذکر شده شما مشمول مجازات حد قذف(۸۰ضربه شلاق) نمی باشد زیرا جرایم جنسی را نسبت نداده اید.