متوجه شدم که حکم مسدودی تمامی حساب ها رو گرفتن در حالی که ما اصلا از این قضیه خبر نداریم، چه کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۸ #12228446

سلام وقت شما بخیر، یک نفر به بنده مبلغ ۲۵ میلیون بدهکار بود، بعد از یک‌ مدت از من شماره شبای بانک ملی خواست که به حسابم واریز کنه، من هم شماره شبای حساب خانمم رو‌ دادم، مبلغ واریز شد، بعد از چند روز از پلیس فتا تماس گرفتن گفتن که از ما شکایت شده که پول اومده به حساب ما و کلاه برداری شده و مثل اینکه قرار بوده بکی دوربین بفرسته برای شخصی در گرگان که اونم‌ پول رو‌ واریز کرده ولی دوربینی براشون ارسال نشده و حالا از کسی که پول به حسابش و اریز کردن شکایت کردن، متوجه شدم که حکم مسدودی تمامی حساب های خانمم و بنده رو دارن حتی حکم دستگیری خانمم رو هم گرفتن! در حالی که ما اصلا از این قضیه خبر نداریم، شخصی که دوربین رو معامله کرده با گرگان نه جواب تلفن میده نه در دسترس هست، چیکار میتونیم بکنیم؟! لطفا راهنمایی بفرمایین چون بچه کوچیک ‌دارم اصلا نمیخوام پامون به کلانتری یا زندان باز بشه

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید ادعای خود را با استناد به دلایل اثبات نمایید

با سلام
تنها راه شما اثبات این موضوع است که فرد بدهکار از شما شماره شبا جهت واریز بدهی خود را درخواست نموده است و هیچگونه آشنایی و تماسی با فرد شاکی ندارید .
ضمنا از طریق شماره یا فضای مجازی که بدهکار شما با فرد شاکی رابطه بر قرار نموده میتواند شما را از این مشکل رها سازد.

شما برای دفع مسئولیت کیفری و حقوقی ناشی از حادثه ای که مسبب آن نبوده اید باید از خود دفاع کنید و در موضوع شما پلیس فتا و کلانتری صلاحیت بازرسی دارند