به چه عنوان میتواند هم درخواست مهریه کند و هم خواهان طلاق باشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۳۹ #12227950

اگر حکم طلاق قطعی شود و تا ۶ ماه زوج برای اجرا مراجعه نکند(درخواست طلاق رو هم خود زوج داده باشه) حالا زوجه به چه عنوان میتواند هم درخواست مهریه کند و هم خواهان طلاق باشه؟ ایا با مشکل مواجه خواهد شد.؟ آیا با درخواست طلاق از طرف زوجه مهریه از بین خواهد رفت؟(زوجه ۲ فرزند داره که هر دوتارو به زوج داده)

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام اگر دادخواست طلاق ازطرف زوج باشد طبق قانون حمایت خانواده چون حق طلاق بازوج است پس زوج دادخواست مطرح کرده وحکم طلاق صادرمی شود وزوج مکلف است قبل از اجرای صیغه طلاق دردفترخانه ازدواج وطلاق کلیه حق وحقوق زوجه اعم از مهریه - اجرت المثل ایام زوجیت ونفقه ۳ ماه عده را به زوجه پرداخت کند ودادخواست ازطرف زوجه باید طبق بندهای عقدنامه وتخلف زوج از بندهای عقدنامه باشد که به زوجه مهریه تعلق گیرید وحکم طلاق نیز صادر گردد.

با سلام.
با توجه به اینکه اعتبار گواهی عدم سازش ۳ماه می باشد، رای دادگاه کان لم یکن طلقی می‌شود.
درخواست طلاق از سمت زوجه، ملازمه ای با مهریه ندارد. می‌توانید هم زمان اقدام کنید.

باسلام اگرشما شرایط ۱۲ گانه بندهای عقدنامه دارید ودرموقع تنظیم عقدنامه به امضای زوج نیز رسیده باشد می توانید همزمان دادخواست طلاق ومهریه بکنید درغیراین صورت ابتدا مقدمات طلاق را که عبارتند مطالبه نفقه واثبات ترک منزل ازجانب زوج را فراهم وثابت وسپس اقدام به طرح دادخواست طلاق نمایید.

با سلام..
۱_ بعد از انقضای موعد اعتبار حکم طلاق جهت اجرای صیغه طلاق در دفترخانه، حکم صادره کان لم یکن تلقی شده و زوج باید دوباره دادخواست گواهی عدم سازش در محکمه مطرح نماید..
۲_ دادخواست طلاق از سوی زوجه هیچ تناقضی با حق و حقوق مطالبه مهریه وی ندارد و زوجه در هر حال و تحت هر شرایطی حق مطالبه مهریه را دارا می باشد..
موفق باشید..

در صورت عدم اقدام برای طلاق ظرف مدت ۶ ماه اقدامی متصور نیست لذا باید درخواست مجدد مطرح نمود

اگر درخواست طلاق از طرف مرد صورت گرفته باشد گواهی عدم سازش صادر میشود اعتبار این گواهی از زمان ابلاغ آن ۳ماه می باشد و طی این ۳ ماه مرد باید گواهی عدم سازش را برای اجرای صیغه ی طلاق به دفتر ثبت طلاق ارائه دهد در غیر اینصورت این گواهی باطل می شود و باید مجددا اقدام شود
۲-دادخواست طلاق از سوی زن موجب از بین رفتن مهریه ی او نمی شود

-- بعد از اتمام موعد اعتبار حکم طلاق رای صادره کان لم یکن بوده و نیازمند اقدام مجدد است .
-- این موضوع حقی برای زوجه جهت درخواست طلاق ایجاد نمیکند .