گفتن که اگه بازم از حضور خانومت در مراجعه با پلیس ممعانت کردن می تونی به جرم آدم ربایی شکایت کنی؛ میتوانم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۳ #12182658

سلام
من برای حکم تمکین شکایت کردم که دز مرحله اول به دادگاه صلح نوشتن در اونجا متوجه شدم مادر خانومم شماره خودش رو در ثنا خانومم ثبت کرده وقتی هم که تماس گرفتن گفتن من بهشون اطلاع میدم جلسه اول که نیومدن در دادگاه صلح گفتن می خوان با خانوم بنده حرف بزنن که ایشون گفتن هر حرفی دارید من بهشون اطلاع میدم بالاخره رای غیابی صادر شد و الا من منتظرم ۴۴ روز بگذره برم اجرای احکام بنده با یکی مشورت می کردم از همکاران شما هستن گفتن می تونم با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرم و بگم که من محل زندگیم حاضر هست ولی وقتی به خانه پدر خانومم مراجعه می کنم حاضر به جواب دادن نیستن و کسی جواب نمیده می تونید صورت جلسه کنید و در اجرای احکام به پرونده اضافه کنید با توجه به اینکه من مراسم عروسی رو نیز گزفتم ولی طی مراسم مادر خانوم بنده گفتن من نمی ذارم ذخترم رو ببری و دخالت های زیادی کزدن می خواستم بدونم همچین کاری می تونم بکنم یا نه حتی گفتن که اگه بازم از حضور خانومت در مراجعه با پلیس ممعانت کردن می تونی به جرم آدم ربایی شکایت کنی؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گزارش ۱۱۰ و آدم ربایی و ...... صحت نداشته و بی تاثیر است . شما باید موضوع تمکین را پیگیری نموده و در صورت قطعیت یافتن رای صادره درخواست صدور اجرائیه را بکنید . در صورتیکه دادگاه بررسی منزل تهیه شده را لازم بداند به وسیله واحد مددکاری مجتمع اقدام به بازرسی و بازدید از منزل معرفی شده مینماید و گزارش ۱۱۰ و ...... فایده ای ندارد .

سلام
بله با ۱۱۰ تماس بگیرید و گزارش تهیه نمایید سپس پس از طی ۴۴ روز تقاضای صدور اجراییه نمایید