برای استخدام تموم چت های اعضا خانواده و پدرش چک میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۵ #12104697

با سلام
کسی میخواد استخدام پدافند هوایی ارتش بشه الان شماره اعضای خانواده رو خواستن و فردا قراره بره مصاحبه این شماره هایی که گرفتن استعلام میشن؟ تمام سیم کارت هایی که به اسم پدرش هست استعلام میشه یا فقط اونی که بهشون داده ممکنه کسی سر این قضیه رد بشه؟اصلا شماره برای چی گرفتن؟ بهش میگن چت هارو؟راهی هست که رد نشه به خاطر استعلام سیم کارت

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر بررسی ممکن است انجام دهند ولی فقط مسائل امنیتی مدنظر آنان است .

در موضوعات استخدامی نیروهای مسلح مخصوصا ارتش پیگیر چت و پیامک های شما نمی شوند تنها جهت بررسی وضعیت اجتماعی و اخلاقی احتمال تحقیق محلی و اخذ سو پیشینه می باشد جای نگرانی نیست

خیر بیشتر شماره تماس مهم است لاکن با توجه به اینکه استخدام در نیروهای مسلح می باشد احتمال بررسی چت ها نیز وجود دارد

در بعضی مشاغل احتمال اخذ پرینت از پیامها برای مرحله گزینش وجود دارد .

با درود خیر چت ها چک نمی‌شود.

درود
خیر معمولا در استخدامات دولتی این تشریفات طی می شود لیکن استعلام نمی گیرند مگر در موارد خاصی.

درود بر شما، چت چنانچه از طریق پیام‌رسانهای خارجی باشد، قابل پرینت و رسیدگی نیست، لکن در خصوص استخدام نیروهای مسلح، همیشه شماره های افراد خانواده را جهت بررسی عادی و نیز تحقیقات میدانی مطالبه میکنند، لذا جای نگرانی نیست.