در استعلام اداره اگاهی از حراست دانشگاه در رابطه با سرقت علمی، اقدام حراست دانشگاه چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۵ #11918797

یعنی باید از بخش های مختلف دانشگاه استعلام بگیره که آیا شکایتی در رابطه با سرقت علمی بوده؟

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حراست دانشگاه ضمن رسدگی به تخلف صورت گرفته پاسخ استعلام را نیز خواهد داد

با سلام
بر اساس چهارچوب های مشخص قانونی ، حراست ملزم به پاسخگویی در حدود استعلامات صورت گرفته می باشد . بدیهی است سابقه تمامی اشخاص مرتبط با دانشگاه از بابت تخلف یا عناوین مجرمانه در دسترس حراست می باشد .

اگر استعلام بخواهند واحد حراست ملزم به پاسخگویی است و به تخلف هم رسیدگی خواهد کرد

با سلام
تمامی این موارد من جمله تخلفات اداری و دانشجویی و اساتید در حراست دانشگاه صورت میگیرد و در صورت استعلام تخلفات ، از حراست انجام میگیرد

درود و عرض ادب
سرقت علمی معمولا اگر در جلسات گروه تایید شود به حراست دانشگاه اطلاع داده می شود.