ایا امکان مرخصی برای یک هفته را دارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۱۲ #11876645

یه پسر ۲۱ ساله دارای اقامت که تو خارج از کشور زندگی میکنه از بچگی اونجا بدنیا اومده و بزرگ شده ولی چون کشور مورد نظر پاسپورت نمیده ملیتش همون ایرانی حساب میشه
در سال سه ماه میتونه بیاد ایران که امسال کامل سه ماهشو استفاده کرده
ولی میخواد بازم بیاد
از اونجایی که پدر و مادرش در کنار هم زندگی نمیکنن یعنی پدرش ایران هست و مادرش تو کشور دیگه و خانه دار پدرشم زن دوم داره خودش بچه اخر هست و بردار هاش همه ازدواج کردن و یجورایی نان اور حساب میشه
طبیعتا باید بتونه در حد یه هفته یا چند روز مرخصی بگیره
پس چه دلیلی میتونه برای سفارت بیاره که بهش این مرخصی رو بدن و این اجازه رو بدن که تا چند هفته بیاد ایران و برگرده

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه ملیت ایشان ایرانی می باشد لذا محدودیتی بابت حضور در ایران نداشته و می تواند برای اقامت دایم نیز به ایران وارد گردد.

با سلام
مورد شما فقط پس از مراجعه به قوانین داخلی کشور مورد نظر قابل پاسخگویی خواهد بود.
البته به نظر می‌رسد فرد مورد نظر باید از اداره مهاجرت اجازه خروج بگیرد نه سفارت.