تخلیه ملک توسط مستاجر، عدم پرداخت ودیعه علی‌رغم محکومیت موجر

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۲ #11864873

سلام، من ودیعه رو نگرفتم و شکایت کردم. طرف محکوم به پرداخته شده، حالا می‌خوام برای تخلیه ملک اقدام کنم.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.چنانچه ملک مسکونی است با هماهنگی شورا و تنظیم صورت جلسه کلید را تحویل شورا دهید تا رابطه موجر و مستاجری فی مابین قطع و خاتمه یابد.سپس متعاقب آن طی دادخواستی بخواسته مطالبه اصل وجه ودیعه را بانضمام کلیه خسارات تاخیر تادیه از تاریخ استنکاف موجر لغایت اجرای حکم را و همچنین کلیه هزینه های دادرسی را بطرفیت موجر اقامه کنید.

سلام سوالتون مبهمه اگرمالک هستید که نمیتوانید هم ودیعه را بگیرید هم حکم تخلیه.اگر مستاجر هستید تا زمانی که حکم پرداخت ودیعه اجرا نشده و و دیعه را نگرفتید تخلیه نکنید

با سلام. درخواست صدور اجرائیه نمایید و تا زمانیکه مبلغ ودیعه را وصول نکرده اید از تخلیه و تحویل ملک استیجاری خود داری نمایید

با سلام
در صورت توافق یا پس از اجرای رای محکومیت وی همزمان با اخذ ودیعه ملک را تخلیه و تحویل نمایید.

سلام اجرائیه ودیعه را بخواهید و همزمان با تخلیه با توافق یا از طریق اجرای حکم(اخذ مبلغ از صندوق دادگستری یا توقیف اموال موجر...) اقدام کنید

سلام بعد از دریافت ودیعه ملک را تخلیه نمایید.

بادرود
بعدازدریافت ودیعه تخلیه نمایید