مشارکت در کلاهبرداری ناخواسته چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۲۵ #11835144

با سلام و خسته نباشید
اگر به هر دلیلی نتونم بی گناهیم رو ثابت کنم نتیجه کارم چی میشه
هیچ سودی هم از این کلاهبرداری ناخواسته بهم نرسیده

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
در صورت اثبات بی گناهی که بحثی دیگر است
اما در غیر اینصورت تمامی امور بستگی به میزان مشارکت و اقدامات و یا معاونت شما در جرم کلاهبرداری دارد که مجازات ان نیز به نظر دادگاه خواهد داشت .که بایستی پرونده شما رویت و اظهار نظر دقیق نماییم

با عرض سلام
سوال کلی بیان شده
اما به طور کلی مجازات جرم کلاهبرداری مطابق قانون باتوجه به نوع جرم ،شرایط وقوع آن وعوامل مخففه و مشدده متفاوت است . مجازات جرم کلاهبرداری به دو نوع ساده و مشدد تقسیم می گردد .در تمامی انواع مجازات ها علاوه بر مجازات تعیین شده ، کلاهبردار باید اصل مال را به صاحبش برگرداند .

صرف بهره بردن از جرمی یا نبردن نافی جرم نبوده و تاثیری در میزان مجازات نخواهد داشت ولی اثبات بی گناهی شرایطی دارد که گاهی بسیار غیرممکن هم میشود و گاه امکان آن به سادگی مهیاست که و به هر صورت با توجه به کمی توضیحات امکان ارائه راهکاری هم نیست ولی با تمرکز بر راههای اثبات بی گناهی و مبرا شدن از اتهام میتواند بسیار مفیدتر از اثبات عدم بهره بردن از آن میباشد.
موفق باشید.

با سلام. میزان مجازات کلاهبرداری بسته به عوامل مختلف و شیوه دخالت شما و سایر عوامل دارد. بیشتر توضیح دهید تا بتوانیم راهکار مناسب ارائه دهیم.