آیا بابت مهریه قابل توقیفه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۵ #11797156

سلام و درود خدمت شما بزرگواران
بنده زوج هستم یک خودرویی رو دوسال قبل بنده فروختم که ماشین تعویض پلاک شده و برگ سبز به اسم خریدار اومده ولی سند رو طرف مقابل نزده و هنوز به اسم من مونده

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله چون سند ب نام شماست برای مهریه قابل توقیف هست لیکن خریدار میتواند با ارائه مدارک مذکور رفع توقیف خود رو را خواستار شود

درود بر شما، اصولا این خودرو قابل توقیف است لکن چنانچه مالک اقدام به اعتراض ثالث نمایند، میتوانند از خودرو رفع توقیف نمایند.

باتوجه به توضیحات شما درصورت توقیف خریدار می تواند تقاضای رفع توقیف نماید .

سلام، قابل توقیف است خریدار می تواند اعتراض ثالث اجرایی نماید

با درود بله قابل توقیف است، لیکن ان خریدار در صورت توقیف مبتواند اعتراض ثالث اجرایی نماید

در خصوص توقیف خودرو معمولا پلاک توقیف می شود

سلام
ممکن است توقیف سیستمی شود ولی با اعتراض خریدار و ارائه مستندات رفع توقیف خواهد شد.