با توجه به اینکه در تعهد بنده، هیچ مبلغ معینی ذکر نشده؛ آیا می بایست برای استعفا، مبلغ ۱۳.۵ میلیون خسارت را پرداخت نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۶۵ #11793257

سلام
بنده از طریق آزمون استخدام آموزش و پرورش، استخدام پیمانی شده ام. ۳ هفته کلاس آموزشی در دانشگاه رجایی برگزار نمودند.
(مهر ۹۷ مشغول به تدریس شدم.)
در محضر تعهد گرفتند که تا ۱۰ سال درخواست جابجایی به سازمان دیگر نکنیم. و همچنین اگر انصراف دهیم، ۲ برابر هزینه دوره یک ساله مهارت (فقط ۳ هفته بود!) به اضافه خسارتی که از طرف آموزش و پرورش تعیین می شود را پرداخت نمایم.
در تعهد، هیچ صحبتی از مبلغ معینی نشده. اما در تعهد همکاران جدیدالاستخدام (مهر ۹۸)، نوشته شده که به ازای هر یک سال از این ۱۰ سال، مبلغ ۱.۵ میلیون تومان خسارت دریافت میشود. یعنی ۱۵ میلیون برای ۱۰ سال.
با توجه به اینکه در تعهد بنده، هیچ مبلغ معینی ذکر نشده؛ آیا می بایست برای استعفا، مبلغ ۱۳.۵ میلیون خسارت برای ۹ سال باقیمانده از خدمت را پرداخت نمایم؟
امور حقوقی آموزش و پرورش عنوان میکند چه مبلغ سالانه ۱.۵ میلیون ذکر شده باشد و چه نده باشد؛ می بایست این خسارت را پرداخت نمایم!
لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظر به قرارداد فی ما بین با توجه به تعهدات اعطایی هر گونه خسارتی که قید شده باشد در صورت تخلف و عدم ایفاء تعهدات قابل دریافت میباشد

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور : خدمت شما بزرگوار عرض کنم برابر نص قانون عقود مابین طرفین محمول بر صحت بوده ومفاد آن برای طرفین لازم الاجراست.. لذا چنانچه شما به تعهدات خود عمل نکنید برابر مفاد قرارداد از شما خسارت گرفته خواهد شد و چنانچه قیمت یا مبلغی تعیین نشده باشد برابر مبالغی که فرمودید از همکارانتان گرفته شده از شما نیز گرفته خواهد شد و ملاک آخرین مبلغ خسارتی که گرفته شده از شما گرفته خواهد شد . اما از لطایف کلام :
فرمودید درقرارداد ذکرشده چنانچه انصراف دهیدمشمول پرداخت خسارت خواهید شد ؟؟؟
خب اگر دقت بیشتری بفرمایید: چنانچه قصد انصراف دارید بنحویکه مشمول خسارت نشوید پاسخ خود را داده اید . و در قرارداد همین جملات برای شما کافیست تا از آن بهره کافی را ببرید بدون آنکه مشمول خسارت شوید ...