برای طرح دادخواست ابطال تقسیم نامه حتما باید وکیل دادگستری حضور داشته باشه یا خودمم میتونم بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۰ #11768610

زمینی مشاعی سند دار با تقسیم نامه را با قولنامه و وکالت محضری چند سال پیش خریده ام الان با نقشه برداری متوجه شدم که سهم من طبق تقسیم نامه کمتر شده ایا برای طرح دادخواست ابطال تقسیم نامه حتما باید وکیل دادگستری حضور داشته باشه یا خودمم میتونم بدم دادخواست وکیل بنویسه و خودم دادگاه برم

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اختیار نمودن وکیل بستگی به تمایل شخص خود شما دارد شما خود نیز میتوانید با اخذ مشاوره از کارشناسان و وکلای گرامی اقدام به مطالبه حقوق خویش نمایید
هر چند اخذ وکیل مجرب و کار آزموده در روند پرونده به شما کمک شایانی خواهد نمود .
موفق باشید

خیر شما میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست با موضوع ابطال تقسیم نامه به طرفیت سایر وراث مطرح نمایید ولی مطمئنن با وکیل مشورت نمایید

سلام
شخصا می توانید ولی بهتر با وکیل صحبت کنید تا برای شما دادخواست وکیل تنظیم کند

سلام

خیر انتخاب وکیل اجباری نیست

و شما می توانید :

با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی نزدیک محل سکونت خود علیه کلیه ورثه دادخواست ابطال تقسیم نامه تقدیم نمایید تا به مرجع قضایی( یکی از دادگاه های عمومی‌ حقوقی ) ارسال و رسیدگی شود

سلام
بهتر است حتما از مشورت وکیل استفاده کنید

با سلام حضور وکیل دادگستری اجباری نیست در این زمینه ولی در هر موردی از متخصص آن امر مشورت گرفتن بهتر است چرا که امور حقوقی نیازمند دانش حقوقی است