چطور با این رای اعتراض کنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۴ #11765125

سلام خواهرم درخواست مهریه و نفقه داده و شوهرش نیز ماشین شخصی داره ولی به نام خواهرزاده زده حتی پلاک هم به نام او گرفته خونه خواهر زاده اصفهانه ولی خودش شهرستانی دیگه زندگی می‌کنه حتی پول نقدش هم به او داده تا داخل بورس براش کار کنه اما دادگاه الان رای داده که چون توان مالی ندارن شوهرش هر دوازده ماه یک سکه پرداخت کنه مهریه ۲۰۰ سکه هست نظرتون چیه الان باید چکار کنه که حداقل بتونه زندگیشو بچرخونه

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود. اگر در فرجه ی اعتراض به دادخواست هستید ، با ارائه اسناد و مدارک مبنی بر توانائی مالی ایشان نسبت ، به دادنامه اعتراض کنید. می توانید درخواست تعدیل نیز داشته باشید و در صورت داشتن مدارک کافی انتقال خود رو را نیز می توانید مطرح کنید.

با سلام.
به دادنامه اعتراض کنید و به معامله خودرو ایشان قبل از اجرای مهریه و سایر مستندات لازم در لایحه اشاره کنید.

سلام
دادخواست اعسار مورد قبول قرار گرفته بر اساس توان مالی زوج فلذا صرفا میتوانید نسبت به رای اعتراض نمایید و مدارک کافی جهت اثبات ایسار زوج ارایه دهید